Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 48 týdnů
Chrudim – Na základě článku v Chrudimských novinách, jenž informoval o stavbě schodiště pod Myší dírou, podala místní pobočka Strany svobodných...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Život redaktora malých regionálních novin není žádný med. Ráno musí zatopit v kamnech, vypustit a nakrmit drůbež, ptactvu nasypat do krmítka, nařezat...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 49 min
Chrudim – Uzavřena kvůli opravám byla už tolikrát, že si někteří dělají srandu z toho, kdy se konečně opraví pořádně. Ani tentokrát to zdá se nebylo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Zborcení hradeb i propadnutí podlahy reálně hrozilo už od července. Po statickém posudku se čekalo na projektovou dokumentaci a probíhalo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Po vydatných deštích, které se přehnaly v červenci přes Chrudim, se musela z bezpečnostních důvodů uzavřít Myší díra i přístupové stezky k...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Mezi nejhlasitější odpůrce takzvaného „jezdeckého schodiště“ v Široké ulici patří beze sporu městský zastupitel a milovník výstředních...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Mohlo by se to zdát jako zbytečná akce za statisíce korun. Zatímco schodiště na budově Muzea, které směřuje do náměstíčka, jež zakončuje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Myší díra byla nedávno neprůchozí, protože ji město nechalo opět uvést do přijatelného stavu. Neznámí malíři se tu totiž pravidelně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – Na okolí Myší díry je v těchto dnech radost pohledět. Svahy pod oblíbenou zkratkou směrem do Soukenické ulice totiž rozkvetly a dávají tak...Celý článek »