Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 22 týdny 3 dny
Pardubice – Veřejné zakázky, které zadávalo statutární město Pardubice, Služby města Pardubic a Rozvojový fond Pardubice jsou pod drobnohledem...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Pardubice – V areálu bývalých automatických mlýnů vznikne do roku 2023 kulturně  vzdělávací centrum. Dodavatelem se stala ...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Česko/Pardubický kraj – Iniciativa WiFi4EU byla financována Evropskou komisí. Podmínkou byla přístupnost signálu „v centrech veřejného...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Pardubice - Dostupnost služeb a transparentnost úřadu vynesly pardubickému magistrátu první místo v anketě ministerstva vnitra o nejpřívětivější úřad...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Více než tři a půl miliardy korun schválila Evropská unie jako dotaci pro Hradecko – Pardubickou aglomeraci. Takový objem peněz region v...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Pardubice - Předběžné hospodářské výsledky roku společnosti East Bohemian Airport naznačují, že společnost v roce 2017 hospodařila, oproti plánu,...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – O chystané úpravě přednádraží, kde by měl vyrůst zbrusu nový terminál veřejné dopravy, Chrudimské noviny již informovaly. Radnice se...Celý článek »
vydáno před 6 let 36 týdnů
Chrudim – O dotacích, které v rámci takzvaných „dotací ITI“ posílá do Hradecko – pardubické aglomerace Evropská unie, bylo napsáno již mnoho....Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Pardubice - Téma obchvaty v Pardubicích je stále aktuální. Přípravy toho severovýchodního již běží, první návrhy kupních smluv jsou v těchto dnech...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Pardubice - Město po čtyřech letech znovu prozkoumá dopravní chování svých obyvatel. Na základě výsledků dotazníkového šetření tak zjistí, kolik...Celý článek »