Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim – Ve třídění odpadu, textil nevyjímaje, Chrudimáci excelují. Také letos místní technické služby zveřejnily statistiku, z níž plyne, že do...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 dny
Chrudim – Na dnešek je hlášeno nejteplejší počasí za celý týden, teploty se vyšplhají v odpoledních hodinách až na 30 stupňů, ale podle...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 2 dny
Chrudim – Nový ředitel Technických služeb Chrudim, Martin Netolický, který převzal vedení po nynějším místostarostovi Zdeňku Kolářovi (ANO 2011),...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 13 hodin
Chrudim – Dvě městské obchodní společnosti skončily minulý rok v mínusu – Sociální podnik města Chrudim a Technické služby Chrudim 2000, obojí v roce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Tříděný odpad budou nově svážet pracovníci Technických služeb novým elektromobilem a už teď je v plánu nákup dalšího, pokud se to osvědčí....Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Vozy Technických služeb už nebudou jezdit na zpátečních cestách po katastru města jen tak na prázdno. Horkou novinkou je totiž pomoc se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Chodníky nezasypal sníh, ale kila soli. Obyvatelé Chrudimi řeší tuto záhadu celý víkend. Až do konce března totiž drží pracovníci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Novým ředitelem Technických služeb Chrudim se stal od ledna chrudimský rodák Martin Netolický. Před tím působil na stejné pozici ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Zatímco vedení města má plné ruce práce s výběrem nového ředitele a zároveň i jednatele Technických služeb Chrudim, chodníky se mezitím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »