Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Spolupráce s komunisty v Chrudimi sílí. ANO 2011, Piráti a Chrudimáci a komunisté společně přiklepli zakázku bez výběrového...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Před nedlouhou dobou ústavní soud zrušil zákon o zdanění církevních restitucí. V té souvislosti se ve sdělovacích prostředcích znovu otevřela diskuse...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Místní pobočka organizace, která, kdo ví proč, třicet let po Sametové revoluci stále ještě existuje, si nemůže stěžovat na upadající zájem...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Forum24 - Cesta Andreje Babiše k moci nad Českou republikou se v noci na 12. července po dlouhém, trapném a ostudném představení v poslanecké...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim – Jan Chvojka (ČSSD), současný ministr bez portfeje, rezignoval na všechny své funkce v místní samosprávě. Na jeho místo v zastupitelstvu...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Kostelní hodiny a cimbály, které ohlašují lidem každou půlhodinu, patří neodmyslitelně ke kulise každého města. Například zdejší Resselovo...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Chrudimští občané stále čekají na novou radniční koalici. Jednání jsou na mrtvém bodě, a to hlavně kvůli tomu, že staré koaliční strany SNK ED, ČSSD...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
První Máj lásky čas. Alespoň vždycky býval. Psal o něm už Karel Ignác Mácha ve známé básni, kterou se snad každý musel v době své povinné...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Svátek práce se vyznačuje zvýšenou koncentrací příznivců levicových stran v ulicích českých měst. Také chrudimská buňka Komunistické...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
„Rudý říjen, Českou republiku zachvátil komunismus, lidé se zbláznili!“ - podobných výkřiků jsou teď plná média a debat v hospodách. Jako...Celý článek »