Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 8 hodin
Chrudim – Úvodní přípravné utkání na domácí půdě chrudimským fotbalistům nevyšlo. V souboji s pardubickou rezervou museli dotahovat manko už z...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 6 dnů
Chrudim – Již několik dní po posledním zápase podzimní části FORTUNA národní ligy známe jízdní řád přípravy.  Stejně jako v uplynulé sezoně...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 6 dnů
Pardubice – Předposlední přípravné utkání před novou sezonou chrudimským fotbalistům mnoho radosti neudělalo. V pardubických Vinicích podlehla...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Ve druhém přípravném utkání před startem jara dokázali chrudimští fotbalisté umazat dvoubrankové manko proti Vlašimi a v náročných...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Praha – Střílení branek. Na podzim se chrudimští fotbalisté trápili se zahazováním šancí, během zimy jim navíc odešel střelec Petr Rybička do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Lepší vstup do kalendářního roku 2022 si fotbalisté MFK Chrudim ani přát nemohli. Proti prvoligovému Slovanu Liberec vyhráli Východočeši...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Ve druhém přípravném zápase se fotbalisté Chrudimi dočkali prvního vítězství. V nedalekých Mikulovicích porazili Vysočinu Jihlava výsledkem...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Vlašim – Závěr zimní přípravy chrudimským fotbalistům radost nepřinesl. Na půdě Vlašimi se MFK Chrudim neprosadil a po trefě Basseyho patnáct minut...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Praha – Fotbalisté Chrudimi nevstoupili do přípravného období na jarní část FORTUNA národní ligy zcela ideálně. Proti slavné Spartě Praha v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi zahájili jako první z východočeského dua přípravu na jarní část FORTUNA národní ligy. Trenér Jaroslav Veselý přivítal...Celý článek »