Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 50 týdnů
Zápy - Odložené utkání kvůli nepřizpůsobivému terénu v Zápech se dohrávalo ve středu 11.4., lídr z Chrudimi, povzbuzený o vysoké vítězství...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Dva domácí zápasy, šest bodů. Přesně takto si trenér Pavel Jirousek představoval vstup do nového soutěžního ročníku České fotbalové ligy....Celý článek »
vydáno před 6 let 32 týdny
Chrudim - Vstup do nového ročníku České fotbalové ligy Chrudimi sice vyšel, tím ale práce nekončí. Ani omylem. Hned týden po první domácí výhře se...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Druhé domácí kolo České fotbalové ligy přineslo první prohru chrudimského MFK. Proti druhému týmu loňského ročníku se sice domácí dostali...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Zápy - Velmi kuriózní průběh mělo klání o přední příčky České fotbalové ligy. V současné době lídr tabulky nedokázal plně bodovat v Zápech, i když...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - Druhé domácí utkání v letošní nově započaté sezóně skončilo pro chrudimské fotbalisty úspěšně. Zápy ukázaly v Chrudimi svoji kvalitu, na...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - Po remíze s Benátky nad Jizerou se chrudimská tribuna dočká druhého ostrého střetnutí. Nyní dorazí k Vodojemu mužstvo Záp, která se netají...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim - Fotbaloví příznivci Chrudimi si již zvykli, že na domácí půdě svěřenci trenéra Pavla Jirouska zadarmo nerozdávají. V České fotbalové lize...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Zápy - Neoblíbené hřiště v Zápech chrudimskému týmu nesedí. Ani tentokrát se zde vítězství neurodilo, premiérový bod po prohře na penalty zařídili...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Zápy - Po výhře Kolína se Chrudim na první místo vrátit nedokázala. V Zápech totiž neudržela těsné vedení po gólu Váchy a nakonec po třech...Celý článek »