Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Měla to být velkolepá ukázka budovatelského nadšení nového vedení radnice. Ne, řeč není o parkovacím domě na Moravově zahradě. Řeč není ani...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Priority jsou priority. Starosta František Pilný (ANO 2011) mluvil o vichřici už před volbami. V komentáři k návrhu rozpočtového opatření...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Dne 29.1. v 7.35 hodin bylo na městskou policii oznámeno, že v Koželužské ulici došlo k napadení psa dvěma volně pobíhajícími psy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Psi, kteří pokousali desetiletého Čika, patří rodině, jejichž dcera se před nedávnem pohřešovala, když si údajně odešla vypůjčit učebnici...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – V úterý 18. února byla v ulici Dr. Milady Horákové slavnostně otevřena nová stanice ZZS Pardubického kraje. Slavnostního aktu se zúčastnily...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Kraj a ZZS Pardubického kraje pokračují s otevíráním nových výjezdových základen pro sanitky. Stavět se bude na Seči a vedení „záchranky“...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Jobovým zprávám podle všeho není konec. Poté, co vedení města neoficiálně oznámilo, že z uvažované rekonstrukce kašny v parčíku u hotelu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Pod Kopanicí vykukuje omítka dostavované první části Rezidence Kopanický mlýn a už teď je zřejmé, že do této rozmanité lokality skvěle...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 dny
Chrudim – Cyklisté, kteří chtějí v ulici Na Ostrově pokračovat směrem na Slatiňany, mají několik možností, kudy se vydat. Buď převedou svůj bicykl...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 dnů
Chrudim – Se stavbou druhé části obchvatu těsně souvisí i úpravy několika místních komunikací. Původně měl po jeho dokončení vzniknout i diskutovaný...Celý článek »