Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 40 týdnů
Pardubice - Strážníci přijali oznámení na opilého muže, který se na Karlovině válel po zemi. Na místě hlídka zajistila jí známého 51letého bezdomovce...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Pardubice - Sotva uplynulo jen několik málo hodin od okamžiku, kdy strážníci odváželi na záchytku bezdomovce, vezli ho tam podruhé. Poprvé ho v "...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Pardubice - Strážníci objevili na lavičce vlakového nádraží spícího bezdomovce. Když se jim ho podařilo trochu probudit, bylo jasné, že dotyčný je...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim – V pátek v 09.50 hodin upozornil strážníky anonymní oznamovatel, že U Stadionu leží na lavičce nějaký bezdomovec a je asi  je ožralý....Celý článek »
vydáno před 12 let 18 týdnů
Pardubice - Strážníkům zdejší městské policie volala o víkendu žena procházející podél kolejí u Parama, že zahlédla v kolejišti ležícího ...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Chrudim – Vrchní strážník Lukáš Dvořák potvrdil na území města Chrudim pobývání třech nových bezdomovců a zastupitel Jan Doucek informoval...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 3 dny
Chrudim – Ačkoliv se už dlouhé roky mluví o tom, že by na Moravově zahradě mohl v budoucnu vzniknout patrový parkovací dům, pokračuje se zde ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Oproti rozhodnutí z minulého zasedání zastupitelstva se město nově rozhodlo, že vykoupí pozemky kvůli příjezdu na Moravovu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Aby se mohl postavit parkovací dům s napojením do Rubešovy ulice, musely by se vykoupit pozemky. Tento krok ale svým rozhodnutím už ze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »