Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudimsko – V Boru u Skutče zasahovala jednotka dobrovolných hasičů z Proseče a Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje. Případ převzala...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Jednoho z nejhledanějších mužů Evropy, a sice z Chrudimska, zadrželi na letišti v těchto dnech kriminalisté. Hledaný muž se skrýval před...Celý článek »
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim – Dalšího vypečeného tatínka vyhmátli místní policisté. Snad vinou špatných životních osudů, snad laxností a nezájmem o vlastní děti. Ať už...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 hodiny
Chrudim – Dodržovat pravidla, za nichž je udělena dotace, musí každý. Handicapovaný spoluobčan stejně, jako katolická farnost. Chrudimskou veřejností...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudim - Na konci minulého roku zahájili policisté ze zdejší kriminální služby trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže z Chrudimi, který je...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 hodiny
Chrudim - Svérázným způsobem se rozhodl řešit nepříjemnou situaci chlapík z Chrudimi. Jeden z jeho známých nepřestával s pomlouváním a očerňováním,...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Skuteč - Zdejší policie aktuálně stíhá 20letého mladíka, který má na triku trestný čin nebezpečné vyhrožování. Dotyčný vyhrožoval o tři roky staršímu...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - Zdejší policie aktuálně stíhá 33letého obchodního manažera v jedné společnosti sídlící v Praze.Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka dopadla 38letého zloděje, který má na svědomí hned několik případů vloupání do domů a v jednom případě i do mateřské...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - Už koncem minulého roku zahájili zdejší kriminalisté trestní stíhání 25letého muže, který je podezřelý ze spáchání přečinu podvodu. V ...Celý článek »