Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 15 hodin
Pardubice/Hradec Králové – Nepříjemné kolony se tvoří už druhý den v Pardubicích směrem na Hradec Králové. Silnici mezi mimoúrovňovými křižovatkami u...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 11 hodin
Chrudim – Díky příznivému počasí a píli pracovního týmu, kterému byla nápomocná historická tatrovka, se podařilo, že uzavírka mostu u obchodního...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudimsko/Řestoky – Po více než roce od podání podnětu místních občanů i formou petice a také více než šest let po tragické dopravní nehodě oznámil...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Územní plán města Chrudim prozatím nepočítá s ničím, co by bylo zacílené na likvidaci odpadu. Ve hře jsou dotace a celý záměr výstavby...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudimsko – Od spolku Naše Třibřichy přišla městu Chrudim petice s nesouhlasným stanoviskem k variantě 3 severozápadního obchvatu, na kterou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – V současnosti probíhá na Krajském úřadě Pardubického kraje zjišťovací řízení v rámci posuzování vlivů na životní prostředí (EIA) k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Bude to „o prsa“, ale nakonec silničáři stihnou otevřít obchvat Chrudimě, respektive nedalekých Slatiňan v termínu. Původně sice naříkali,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Slatiňany/Orel - O tom, jak ničí stavba obchvatu nervy mnoha obyvatel, jsme vás už před nedávnem informovali. Potvrzuje to i případ, kdy někdo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Starosta se nechal už před týdnem slyšet, že stále platí termín dokončení obchvatu u Slatiňan do konce letošního roku. Na úterní...Celý článek »