Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 36 týdnů
Stížnost obyvatele paneláku ve Vlčnovské ulici a lékaře Jaroslava Zemka na postup heřmanoměsteckých dobrovolných hasičů při evakuaci jejich domu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Toto téma se vrací do radničních kuloárů stejně často, jako vybudování vlakové zastávky u stadionu, parkovacího domu tamtéž nebo zrušení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim - Po čtvrtečním silném větru, který lámal stromy a ohýbal i plechové značky, musela městská policie opáskovat některé lokality v městském...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický reaguje na včerejší události z Jihomoravského kraje, které napáchala další větrná bouře. Nejvíce...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Rekonstrukce tří kruhových objezdů v těsném sousedství nemocnice úspěšně pokračuje. Na tom, který leží v ústí Vlčnovské ulice, probíhá...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Kruhové objezdy v těsném sousedství nemocnice a u supermarketu Kaufland nevyhovují. Jeden z nich je v podstatě pouze provizorní kruhovou...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Není žádným tajemstvím, že v příštím roce bude Ředitelství silnic dálnic rekonstruovat a upravovat některé místní kruhové objezdy. Dojde...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Vichřice trápila hlavně v neděli celou Českou republiku. Výjimkou nebylo ani Chrudimsko a Chrudim samotná. Její řádění se bohužel neomezilo...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Snad každý obyvatel města, který někdy zavítá do té jeho části „nad hradbami“, zná kříž umístěný na rozcestí ulic Václavské a Vlčnovské. V...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Kruhový objezd za nemocnicí významně usnadnil dopravu na nově vybudovanou první část obchvatu města. Přestože řidiči nejprve kritizovali...Celý článek »