Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim – V otázce projíždění objíždění ucpané ulice Obce Ležáků přes Píšťovy město momentálně poněkud přešlapuje na místě. Řešení je, zdá se, v...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Pardubice - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) jednal se starostou Včelákova nedaleko Hlinska Janem Pejchou o investiční...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim – Sotva skončila rekonstrukce kanalizace pod ulicí Obce Ležáků, mají řidiči opět o „radost“ postaráno. V těchto dnech totiž silničáři znovu...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Silnice dostávají v zimním období pořádně zabrat. Nejvíce na výmoly a díry trpí vozovka v ulici Obce Ležáků, kde každý rok silničáři...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - První část obchvatu města není ještě ani měsíc v provozu a už se na něm objevily první nedostatky. Nejde ale překvapivě o chybějící sjezd u...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Jak už zmínili někteří z diskutérů pod článkem v Chrudimských novinách, propadající se vozovka v Topolské ulici je po roce nezájmu konečně...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 dny
Chrudim - Rok se s rokem sešel a redakce Chrudimských novin byla opět upozorněna na trestuhodnou nečinnost zodpovědných úředníků a správců...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chrudim - Část ulice K Presům připomíná spíše tankodrom než silnici, po níž denně jezdí maminky s dětmi do školky. Jedna ze spojovacích...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Chrudim - Po letní bouři nezůstala ve Vlčnovské ulici jedinou starostí místních oprava zničených bytů a rekonstrukce střechy paneláku. Místní...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Zničené silnice plné děr a výmolů lze najít v každé části města. Jednou z ulic, která teď akutně potřebuje pomoc silničářů,...Celý článek »