Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 33 týdny
Chrudim – Pro někoho předem připravené divadlo, pro jiné šance chopit příležitost za „pačesy“ a dostat se na místo, z nějž prakticky nehrozí vyhazov...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim – Majitelé pozemků, které těsně sousedí s budoucí stanicí rychlé záchranné služby U Stadionu, mají teď unikátní možnost se ke stavbě vyjádřit...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny informovaly, v Gorkého ulici se některé z bývalých parcel, na nichž roky fungovaly zahrádky, proměnily na...Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny před rokem informovaly, starousedlíkům v Gorkého ulici Na Rozhledně se nelíbí, že se v jednom z nově postavených...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Nebýt pozorných obyvatel města, mohlo by se brzy stát, že si majitelé pozemků budou se svým majetkem dělat, co je napadne. Posledním...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Chrudim - Svoboda podnikání na straně jedné a práva obyvatel bytových domů na straně druhé. To je podstata sporu mezi lidmi obývajícími dům na...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Chrudim - V Gorkého ulici se zdejší zahrádkářská kolonie postupně mění v obytnou zónu. Z kdysi maličkých domků s pár metry...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Chrudim - Neklidné spaní mají už delší dobu obyvatelé domu číslo popisné 346 v ulici Obce Ležáků. Důvodem, proč nemohou při horkých letních...Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Chrudim - Obyvatelé, ale i zahrádkáři v ulici Pod kopcem si už více než rok stěžují na ruinu domu, která hyzdí jedinou zdejší ...Celý článek »