Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 43 týdny 4 dny
Chrudim – S blížícími se svátky možná někteří budou potřebovat vyhledat lékařskou službu první pomoci (LSPP) neboli pohotovost kvůli takovým...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Seč – Když byla na začátku letošního roku otevřena nová výjezdová stanice Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje na Seči, bylo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje zajišťuje nepřetržitý příjem volání na tísňovou linku. V případě problémů ve středisku v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Pardubice/Chrudim – Nemocnice Pardubického kraje od 19. března ruší možnost přítomnosti další osoby (doprovodu rodičky) u porodu. Toto opatření je...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Pardubice – Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický svolal v úterý odpoledne mimořádnou poradu se zástupci složek integrovaného záchranného...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Chrudim – V úterý 18. února byla v ulici Dr. Milady Horákové slavnostně otevřena nová stanice ZZS Pardubického kraje. Slavnostního aktu se zúčastnily...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Kraj a ZZS Pardubického kraje pokračují s otevíráním nových výjezdových základen pro sanitky. Stavět se bude na Seči a vedení „záchranky“...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim - Prostornější a pohodlnější pro pacienty i personál. Ambulance a příjem interního oddělení Chrudimské nemocnice se v minulých dnech...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim – Není žádným tajemstvím, že vrůstající teploty v letních měsících zvyšují agresivitu. Své o tom ví především řidiči, které v parnech...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim - Do Chrudimské nemocnice dochází již druhým rokem canisterapeut Pavel Spálený se svým pejskem Indym. Každá jejich návštěva přináší pacientům...Celý článek »