Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudimsko/Předhradí – Od padesátých let až do ledna 2021 sloužil hrad Rychmburk k sociálním účelům jako domov pro seniory a poslední roky jako...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – V přátelském duchu se neslo setkání několika pracovnic v sociálních službách, které pořádalo koncem prosince město Chrudim. Přespolní...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim - Městská rada se rozhodla nalít do organizace Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim více peněz.Celý článek »
vydáno před 6 let 36 týdnů
Chrudim – Centrum sociálních služeb a pomoci opět boduje! Alespoň v tomto smyslu informuje radnice o údajně grandiózním úspěchu své organizace, která...Celý článek »
vydáno před 6 let 38 týdnů
Chrudim - Radní města na svém posledním jednání schválili rozšíření městského kamerového systému a jako dodavatele zakázky potvrdili firmu Jaroslava...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – O takzvané „petardové“ vyhlášce Chrudimské noviny již informace přinesly. Regulace ohňostrojů však nejsou jedinou změnou, kterou tento...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – Oslavy konce roku nebývají jediným termínem, kdy někteří obyvatelé města tak rádi odpalují ohňostroje a petardy. Prakticky v průběhu všech...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Chrudim - Možnost vyhřívat se v září géniů politických špiček druhého největšího města Pardubického kraje, nabízí teď kancelář tajemníka MěÚ Chrudim...Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Chrudim - Nabízení nejrůznějších služeb a produktů, jemuž se věnují nejrůznější obchodníčci, většina obcí a měst reguluje, nebo přímo zakazuje....Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Mezi nejnavštěvovanější parky ve městě patří Park Střelnice. Jedná se o zelenou plochu ležící nedaleko Pumberek. V nedávné minulosti byla...Celý článek »