Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Mlčení komunálních politiků přerušilo v pátek večer vyjádření chrudimského místostarosty Petra Lichtenberga (Strana svobodných občanů...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – V průběhu července a srpna čekají děti čtyři týdenní kempy, které jinm nabídnou velmi pestrobarevný program, pořadatelem je klub FK...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Město se rozhodlo nakoupit z vlastního rozpočtu antigenní testy v podobě lízátek pro MŠ Na Valech a ZŠ Dr. Jana Malíka, které...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Pardubice – Všechny zbývající TECHNOhrátky, které byly pozastaveny na jaře letošního roku kvůli koronavirové pandemii, se po půlroční přestávce měly...Celý článek »
vydáno před 5 let 49 týdnů
ZŠ a MŠ Benešov - Na ZŠ Karlov se učilo jako ve 30. - 40. let 20. století. Všechny děti 2. tříd i my paní učitelky a asistentky jsme se vrátily do...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudimsko – Ukázková spolupráce místních kriminalistů s Evropským policejním úřadem má za výsledek zadržení výtečníka, který trávil volný čas...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Mírov - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) navštívil v úterý 22. srpna hrad Mírov, ve kterém se od 14. století nachází vězeňské...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Parlamentní listy - Je to už drahně let, kdy vláda naposledy dělala něco skutečně velkého, co zásadně měnilo ekonomiku země. Podle Markéty Šichtařové...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
ZŠ a MŠ Benešov - Na ZŠ Karlov se učilo jako ve 30. - 40. let 20. století. Všechny děti 2. tříd i my paní učitelky a asistentky jsme se vrátily do...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Svobodné fórum - Rčení, že „svoboda je nedělitelná“, ztrácí na významu, náš stát se rozhodl, že naši svobodu rozdělí na malé kousky a ty nám pak...Celý článek »