Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Mezi nejnavštěvovanější parky ve městě patří Park Střelnice. Jedná se o zelenou plochu ležící nedaleko Pumberek. V nedávné minulosti byla...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim - V sobotu 2. června požehná chrudimský arciděkan Jiří Heblt Červenou kapličku u parku Střelnice. Červená kaplička byla postavena v roce 1883...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 17 hodin
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Pardubický kraj – V rámci krajských dožínek proběhl na Pernštýnském a Komenského náměstí už patnáctý ročník soutěže MLS Pardubického kraje,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Pomáhat v době, kdy řádí „čínská chřipka“, se dá lecjak. Pro zdravotníky je pomoc jasná – vykonávají svou profesi, za niž jsou placeni z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou v podstatě zbytečné instituce, která jen tahají z již tak dost protékající městské kasy peníze, Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim – Obnova zeleně ve městě překvapivě nestagnuje, ale pokračuje dosazováním nových stromů. Někde však jde o poněkud kuriózní situaci. Třeba v „...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Svého času místní veřejností hýbala kauza zvaná „discgolf“. Novou atrakci, údajně celosvětově uznávaný a populární sport, chtělo město...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Není sporu o tom, že náhon v parku Střelnice je po náročné a nákladné rekonstrukci pastvou pro oko. Zbývá sice vyřešit dílčí problémy, mezi...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Problematice vypouštění splašků z ubytovny U Krkavce do náhonu se Chrudimské noviny opakovaně věnovaly (zde a zde). Na podzim loňského roku...Celý článek »