Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 6 dnů
Chrudim – Jestli byl v souvislosti se zmizením peněz z účtu Mateřské školy Svatopluka Čecha v Chrudimi spáchán trestný čin, se teprve uvidí. Na...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 3 hodiny
Chrudim – Jestli jsou na vině paranormální jevy, nebo snad za vše může útok mazaného hackera? Vše už prověřuje chrudimská kriminálka. Na...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 6 dnů
Chrudim – Odbor školství má pod drobnohledem starosta František Pilný (ANO 2011), který poskytl bližší informace. Radní zaujaly na Základní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Město se rozhodlo nakoupit z vlastního rozpočtu antigenní testy v podobě lízátek pro MŠ Na Valech a ZŠ Dr. Jana Malíka, které...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Pro někoho by to mohla dost dobře být práce snů. Moc se při ní nenadře, musí však být manuálně zručný. Pro Čecha, jenž má pověstné „zlaté...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – Čas od času nechá město pokácet některý ze stromů na svém území a v této souvislosti obvykle také zazní kritické hlasy. Zeleně je prý málo...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim – Na zdejší radnici mohou politici a úředníci otevírat šampaňské. Řídící výbor ITI Hradecko – pardubické aglomerace totiž schválil další z...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim - Ve dnech 13. a 14. dubna proběhl zápis dětí do prvních tříd chrudimských základních škol pro školní rok 2018/2019. K zápisu se dostavilo...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Osudy toulavých psů nebývají často příliš veselé. Chrudimskému útulku se sice daří umisťovat většinu chlupáčů, které jim strážníci přivezou...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim - Přestřižením pamětní stuhy, kterého se v pátek 19. ledna ujali zástupci společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, města, Vodárenské...Celý článek »