Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Myslím si, že na všech úrovních politiky je kandidatura, či jiná podpora ANO zdrojem politické moci Andreje Babiše, proti jehož činům Milion chvilek...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - Výběr kandidátů navržených letos na udělení ceny Osobnost města Chrudim 2013 provázela řada nejasností a sporů. Komise, které zpracovávají...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chrudim - Článek v Chrudimských novinách, který se věnuje úternímu jednání zástupců MaChru a představitelů vedení města, vyvolal odezvu od...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chrudim - Diskuze o budoucnosti bývalého letního kina přilákala do chrudimského Spolkového domu necelých čtyřicet lidí. Většinu z nich...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Sdílený kalendář vznikl na konci roku 2021 a dosud fungoval skvěle. Problém se ukázal až po té, co se v něm na pár hodin objevila pozvánka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice – Jen vedení vítězného hnutí ANO 2011 se povolebním vyjednáváním neoslabilo. Novým primátorem statutárního města se stal bývalý náměstek...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Po roce přijel do Chrudimi opět Andrej Babiš (ANO 2011) se svým týmem. Tentokrát i spolu s ministrem Karlem Havlíčkem, a protože se Pardubicím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Pardubický kraj – V rámci krajských dožínek proběhl na Pernštýnském a Komenského náměstí už patnáctý ročník soutěže MLS Pardubického kraje,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Pomáhat v době, kdy řádí „čínská chřipka“, se dá lecjak. Pro zdravotníky je pomoc jasná – vykonávají svou profesi, za niž jsou placeni z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou v podstatě zbytečné instituce, která jen tahají z již tak dost protékající městské kasy peníze, Chrudimské...Celý článek »