Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Občas musí staré ustoupit novému. Platí to nejen v běžném životě a politice, ale také v případě starých domů a bortících se staveb. Městští...Celý článek »
vydáno před 1 den 17 hodin
Chrudim - Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 hodina
Chrudim – U nábřeží Chrudimky to po vykácení stromů vůbec nevypadá přívětivě a může být hůř. Povodí Labe totiž vše řeší jen z hlediska...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Stává se to i v "lepších" městech než je Chrudim. Známý je případ z Prahy, kdy nejmenovaná demoliční firma dokonce omylem kvůli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Začala další demolice, která změní ráz města. Areál bývalých sladoven je nevyužit už dvacet let, kdy zde skončila výroba francouzské...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Ukazuje se, jak moc by měli být lidé v nadcházejících volbách všímaví k populistickým formulacím o určených cílech, které vlastně ani...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Dětských hřišť je dost a jeden skatepark na druhém konci města vystačí? Ředitel Sportovních areálů města Chrudim si dal na rozmyšlenou, co...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) v souvislosti s probíhající uzavírkou na kruhovém objezdu na Bídě, kde aktuálně stále nemůžete odbočit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Pardubice – Obdivovali ji všichni, kdo měli cit pro technické stavby. V tichosti naštěstí včera nepadl k zemi nejstarší železobetonový věžový vodojem...Celý článek »