Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim - Do posledního místečka zaplněná chrudimská sportovní hala viděla velkolepé utkání. Sparta Praha si v Chrudimi vypracovala tříbrankové...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Lovosice - ERA-PACK Chrudim zůstává i po třech kolech stoprocentní. Pro další tři body zamířil čtrnáctinásobný mistr do Lovosic, kde dokázal, zejména...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim - Třináctinásobný mistr nejvyšší futsalové soutěže ani v letošním ročníku ve finále play-off chybět nebude! Chrudimští futsalisté...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Futsalisté Chrudimi zvládli ve středu druhé vystoupení ve vyřazovacích bojích, v Brně zvítězili 5:1 a jsou krůček od postupu do...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim - Závěr základní části přinesl na hřišti Lovosic skvělou a hlavně nesmírně vyrovnanou podívanou. O tom, že následující play-off bude pro oko...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Litoměřice - Po duelu s pražskou Spartou čeká chrudimské futsalisty na závěr základní části další pořádný oříšek. ERA-PACK zajíždí na hřiště do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Futsaloví příznivci mají jasno, jak dopadl soutěžní ročník 2019/2020! Výkonný výbor Svazu futsalu ČR na svém zasedání rozhodl o tom, že...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Netradičně v neděli odpoledne dorazil do chrudimské sportovní haly Hodonín, který tušil, že v oslabené sestavě bude mít proti Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Futsalisté Nejzbachu Vysoké Mýto chtěli na chrudimské palubovce díky úporné defenzívě a kvalitnímu brankáři Ehrenbergovi věřit v ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Praha – Zápas měsíce ledna a jedno z nejdůležitějších střetnutí celé základní části chrudimští futsalisté zvládli na jedničku s ...Celý článek »