Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 17 týdnů 6 dnů
Pardubický kraj – Ve čtyřech z pěti krajských nemocnic dojde od prosince k omezení provozu. Po včerejší dozorčí radě Nemocnice Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim - Komisař chrudimské kriminální služby zahájil trestní stíhání čtyřiadvacetiletého muže z Chrudimska. Muž se měl dopustit jednoho...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Naivita některých „zločinců“ je do nebe volající. Místní kriminálka se tak teď musí zabývat případem jak ze špatné filmové komedie. Chlapík...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Najít v dnešní době spolehlivého zaměstnance, je téměř nadlidský výkon. Dvakrát to platí v pohostinství, kde není příliš velkou výjimkou,...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Zdejší policie aktuálně stíhá 33letého obchodního manažera v jedné společnosti sídlící v Praze.Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Pardubice - Faktura za roznos letáků, které nikdy nikdo neviděl. Vyúčtování ozvučení na vernisáži, kde přitom žádný zvukař nebyl. To je jen nepatrná...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Hlinsko - Zdejší policie se aktuálně zabývá případem zpronevěry. Podezřelý 39letý muž nasliboval nejmenované firmě provedení pracovní činnosti na...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Hlinsko - V jednom z hlineckých barů byla jako barmanka zaměstnaná 18letá slečna. Se svým zaměstnavatelem měla podepsanou dohodu o hmotné...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Pardubice - Dalším, v pořadí již čtvrtým hlavním líčením, pokračoval soud s dřívějšími členy vedení pardubického Dostihového spolku. Bývalý...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Počet městských strážníků se v minulých měsících navyšoval už několikrát. V současnosti má město dvacet strážců zákona a stále...Celý článek »