Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Pardubice – Veřejné zakázky, které zadávalo statutární město Pardubice, Služby města Pardubic a Rozvojový fond Pardubice jsou pod drobnohledem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
PARDUBICE – Do uzávěrky zbývá necelý týden. V Pardubickém kraji jsou zatím přihlášeny 3 z celkem 60 alejí z celé republiky. Další soutěžní nominace...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Pardubice – Technická univerzita v Liberci (TUL) testovala šest ochranných prostředků, u všech třech zahraničních potvrdila, že neobsahují vůbec...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Pardubice - Předběžné hospodářské výsledky roku společnosti East Bohemian Airport naznačují, že společnost v roce 2017 hospodařila, oproti plánu,...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Pardubice - Téma obchvaty v Pardubicích je stále aktuální. Přípravy toho severovýchodního již běží, první návrhy kupních smluv jsou v těchto dnech...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Pardubice - Město po čtyřech letech znovu prozkoumá dopravní chování svých obyvatel. Na základě výsledků dotazníkového šetření tak zjistí, kolik...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Pardubice - Hradecko-pardubická aglomerace pokračuje ve svém úspěšném naplňování schválené strategie ITI. Už v roce 2016 vypsala jako první ze sedmi...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Pardubice - Sběr bioodpadu vstupuje v Pardubicích do „desítkového“ roku. Začal desátý rok separace zeleného odpadu a zájemců o tuto placenou službu...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Pardubice - Stavba nové odbavovací haly pardubického letiště může začít. Přímo „na místě činu“ 5. května uzavřeli zástupci investora a dodavatelské...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Trošku jsem to s tím titulkem přehnal. Nebojte se, nebude se konat žádné velké odhalení, spíš se jenom přiznám k jedné chybě. Před časem mi...Celý článek »