Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Čas od času jsou ve městě k mání zajímavé nemovitosti, o jejichž prodeji by dříve nikdo neuvažoval. K mání tak byl třeba parčík ležící...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Čas od času dorazí na radnici žádost od některého z občanů, jejímž předmětem je prodej pozemku ve vlastnictví města. Nejčastěji se jedná o...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Rozrůstání chrudimských kasáren výsadkářů se již dnes skloňuje na všech frontách. Vojáci si „ukousnou“ i část pole, které lemuje silnici...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Přestože se zdálo, že takzvaná „Ostřešanská spojka“ je definitivně pasé, nedá myšlenka na zrychlení cestování vlakem z Chrudimě do Pardubic...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – Po roce se vrací oblíbený a vyhledávaný „Týden knihoven“. První říjnový týden tak bude ve Filištínské ulici patřit čtenářským amnestiím,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Praha/Chrudim - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) jednal v úterý 6. srpna v Praze s generálním ředitelem Správy železniční...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – Prodat některé části městského majetku, pro nějž už radnice nemá žádné využití, začíná být v určitých případech prakticky nemožné....Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Pondělní parno nepřidalo na náladě ani městským zastupitelům, ani veřejnosti, jež si do velké zasedací místnosti na Pardubické ulici našla...Celý článek »