Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 1 den
Chrudim – Občané neměli šanci se na situaci připravit, protože je nikdo nevaroval dopředu. Tiskový úsek města Chrudim až dnes dopoledne oznámil další...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 5 dnů
Kresba Jaroslava Korečka Když procházíte kolem Šapitó za divadlem, připadá vám, že se připravuje nějaká kapela. Na pódiu je připravena kytara ve...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 5 dnů
Chrudim – Jak říká, Chrudimí dříve vždy spíše jen projížděl. V Divadle Karla Pippicha vystavoval kupodivu naposledy před 22 lety. V Galerii Art...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 hodina
V pondělí 1. července vystupovaly ve Spolkovém domě soubory LD Maminy z Jaroměře a Poklad z Hlinska. Koordinátor od pořadatelů se všem snažil...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 22 hodiny
První festivalový den na Loutkářské Chrudimi. V blížícím se večeru vystoupil v Pippichově divadle soubor La putyka.  Vzpomínám, jak v době...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – 73. ročník festivalu amatérského loutkářství se bude konat od 28. června do 4. července. Na návštěvníky čekají loutková představení,...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 6 dnů
Chrudim – Mělo platit, že od 11. března až do 15. července, než se tu usadí nová lávka, se bude jezdit ulicí V Průhonech podle světelné signalizace v...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudim – Kvůli opravám plynovodu v Novoměstské ulici, a s tím související uzavírkou, letos zdobí vánoční strom Resselovo náměstí o dva týdny dříve....Celý článek »