Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 1 den
Chrudim – Od dubna se změní otevírací doba chrudimského sběrného dvora s Re-use centrem a také se rozšíří jeho nabídka. Dosud totiž nebylo možné...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Vozy Technických služeb už nebudou jezdit na zpátečních cestách po katastru města jen tak na prázdno. Horkou novinkou je totiž pomoc se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Odbor územního plánování a regionálního rozvoje má konečně po dvou letech oficiálně nového vedoucího. V pondělí se na tom shodla Rada města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Vzduch už je čistý. Je na úřadě bezpečno? Jaké kroky podniká město proti šíření nemoci COVID-19, se Chrudimské noviny ptaly přímo starosty...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
S Petrem Kopeckým jsem se poprvé setkal ještě před tím, než se započala má veleúspěšná dráha v nejčtenějších novinách Chrudimě. Protože mám rád vše...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – Na budovách Městského úřadu Chrudim zavlál hned první pracovní den nového roku černý prapor. V pondělí 4. ledna totiž navždy opustil řady...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Skuteč – Občanské průkazy nahradí odpadové kartičky a bez čipu vám tady nevyvezou popelnici. Nápad s čipováním, o kterém informoval místostarosta...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrast – Zatímco zdarma můžete odevzdat ke zpětnému odběru elektroniku, domovní odpad, větve a jiný bioodpad, například za stavební suť se platí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Vláda České republiky opět přistoupila k dalšímu nepopulárnímu kroku. Krom omezení základních a ústavou daných práv na volný pohyb a...Celý článek »