Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 dny 7 hodin
Chrudim – Město Chrudim vezme rekonstrukci budovy mateřské školky v ulici Na Valech 182, kde na začátku února prasklo vodovodní potrubí, zgruntu....Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim – Prasklá vodovodní trubka v MŠ Na Valech způsobila nejen pěknou neplechu ve vnitřních prostorách školky, ale řadě občanů tečou nervy také...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Hodně lidí ve městě by rádo trávilo svůj volný čas na zahradě. Řešit se to dá různými způsoby. Někdo upřednostňuje soukromé vlastnictví a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Město se rozhodlo nakoupit z vlastního rozpočtu antigenní testy v podobě lízátek pro MŠ Na Valech a ZŠ Dr. Jana Malíka, které...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Město se začátkem ledna pustilo do dlouhé a nákladné rekonstrukce Mateřské školy U Stadionu. Celkem přijde na třicet milionů korun a část...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Přírodní zahrada MŠ Na Valech je hotova. Revitalizace přišla na milion dvě stě tisíc korun, přičemž město na projekt získalo...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Pro někoho premiéra, pro jiné několikrát absolvovaný kus. V pondělí 5. listopadu 2018 se poprvé po skončení komunálních voleb sejdou...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Dříve banální události v každodenním chodu města získávají před komunálními volbami až hrozivé kontury. Klasickým případem je opakující se...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Před letošními komunálními volbami se zdá, jako by snad volič neměl jinou možnost, než volit hnutí, které na něj vykukuje z většiny plakátů...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Chrudim – Gruzie je zemí, do níž stále častěji míří kroky turistů ze všech koutů světa. Lví podíl na propagaci této kdysi polozapomenuté svazové...Celý článek »