Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – Každý, kdo na základě pirátského předvolebního plakátu, jenž se třepotal na plotě lídra kandidátky Hnutí ANO 2011 Františka Pilného,...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Není ve městě asi žádný volič, který by netušil, jak dopadly víkendové komunální volby. Vítězství stran, jež tvořily dnes již bývalou...Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Chrudim – Předvolební kampaň před podzimními komunálními volbami pomalu začíná. Současné vedení města má však situaci podstatně ulehčenu prakticky...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Po dvou hodinách od uzavření volebních místností je v Chrudimi sečtena skoro čtvrtina všech odevzdaných volebních lístků, tedy 7 z 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Komunální volby začínají. Co je pro zkušené voliče jasná věc, pro nováčky může být velkým překvapením. Volič v Chrudimi má k dispozici 27...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Hitem letošních voleb je záchrana chrudimské nemocnice, která zastiňuje jiná důležitá témata, která mají komunální politici šanci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Kašna s vžitým názvem Brusel měla podle některých potenciál stát se zbrusu novým uměleckým dílem, kdyby se přinejmenším obnovil její vzhled před...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Na konci léta se park u Centrálu konečně dočká tolik očekávané pozitivní změny. Mozaiku na kašně Brusel dokončili pracovníci do minulého...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – O tom, že mnozí, ne-li přímo většina politických matadorů svým voličům „podkuřuje“ jen v době, kdy se blíží volby, není sporu. S novou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubický kraj – Hejtman po svém zvolení vyzval k zapomenutí nejrůznějších svárů a omluvil se na výzvu Jana Hrabala za svoje výroky na adresu hnutí...Celý článek »