Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim - Vyřazovací boje skončily pro chrudimské basketbalisty v nejkratším možném čase. Již ve čtvrtfinále totiž v dvojzápase proti Holicím roli...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Kutná Hora / Chrudim - Druholigoví basketbalisté Chrudimi o posledním víkendu nedokázali ani jednou zvítězit a po dvou porážkách svoji skvělou pozici...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Česká Třebová - Hokejbalisté z Heřmanova Městce na úvodní jarní vysokou výhru navázat nedokázali, na horké půdě České Třebové se jim ani jednou...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim - Chrudimští basketbalisté zvládli domácí vystoupení proti Kutné Hoře a Poděbradům a i přesto, že se v zápasech, kde byli favority, poměrně...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim - Svoji premiérovou sezonu v Regionální lize si v letošní sezoně plní chrudimský tým mužské házené. Ten se do chrudimské sportovní haly...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim - Skvělá sezóna chrudimského DARRENu i nadále pokračuje. Po vítězství základní části 2. ligy skupiny B se naši basketbalisté vydali do play-...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Poděbrady/Chrudim - Basketbalisté Chrudimi o posledním víkendu dokonale zvládli dvě náročná utkání, díky vítězství nad Poděbrady a Kutnou Horou se...Celý článek »
vydáno před 7 let 19 týdnů
Trutnov/Vysoká nad Labem - Chrudimským basketbalistům se ve druhé lize daří, o posledním víkendu si hravě poradili s dvojicí soupeřů na jejich...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Pardubice - Před basketbalovou halou v ulici V Ráji začala revitalizace celé lokality. Do konce prázdnin zde budou hotové stavební úpravy komunikace...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim - Chrudimská gymnastika se o víkendu rozloučila s letošním sezónou na domácí půdě, když pátý turnaj pořádal právě Sokol. Našim gymnastkám se...Celý článek »