Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 1 den
ČR – Už žádné dlouhé fronty u přepážek úřadů. Bankovní identitu využívá stále vyšší počet lidí a šetří tím svůj čas. Tuto možnost má až 6 ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
V českých městech se problémy s dopravou stále nedaří řešit. Soužití chodců, cyklistů a řidičů zůstává silně problematické. Jízda na kole je...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Pardubický kraj – V pondělí začaly akce v rámci Týdne pro klima. Letos se zapojily pořádáním akcí zdaleka nejaktivněji lidé v Pardubicích....Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Pardubice – Počet prokazatelně nakažených coronavirem stoupá. Přibývá také těch, kdo buď z vlastní vůle, nebo z vůle autority podstupují testy, aby...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Vánoční akce, které pořádá „Zahradnictví Mikan“, se staly ve městě již tradicí. Míří na ně stovky těch, kdo chtějí shlédnout něco z...Celý článek »
vydáno před 5 let 19 týdnů
Chrudim – Uzavření průchodu Parkem Střelnice, který si vyžádal Ekomonitor, se lidem nelíbilo. Obcházet a v případě cyklistů i objíždět zapovězenou...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Nechte se v sobotu 25. listopadu zlákat na zahájení již tradiční výstavy v Zahradnictví Mikan Na Blehovsku. Až do Štědrého...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Ležáky - Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu Chrudim, Klub Chryzantéma Hlinsko a NKP - Pietní území Ležáky zvou ve dnech 26. až 28. května...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Pardubice - Město po čtyřech letech znovu prozkoumá dopravní chování svých obyvatel. Na základě výsledků dotazníkového šetření tak zjistí, kolik...Celý článek »