Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Odbor územního plánování a regionálního rozvoje má konečně po dvou letech oficiálně nového vedoucího. V pondělí se na tom shodla Rada města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Začala další demolice, která změní ráz města. Areál bývalých sladoven je nevyužit už dvacet let, kdy zde skončila výroba francouzské...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Zpracovaný dokument přístupný veřejnosti, kde by bylo vše přehledně shrnuto na jednom místě, bohužel podle nepřímého vyjádření tiskového...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Jaký postoj k solárním panelům na střechách domů v památkově chráněném centru města zaujímají chrudimští památkáři, jsme se zeptali přímo vedoucí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Kdo si dnes, v době, kdy spíše většina obyvatel České republiky řeší vysychající studny, vzpomene na problém zcela opačný. Nejsou tak...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Místní pobočka organizace, která, kdo ví proč, třicet let po Sametové revoluci stále ještě existuje, si nemůže stěžovat na upadající zájem...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Město chystá další změnu územního plánu. Cílem této změny je rozšířit plochu stávajících kasáren kpt. Otakara Jaroše, a to v ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim - Město Chrudim bude v příštím roce pořizovat další změnu územního plánu, tentokrát s pořadovým číslem pět. V minulosti v této...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim - Městské zastupitelstvo se v pondělí 17. června sešlo naposledy před letními prázdninami. Na svém programu mělo, mimo jiné, projednávat i...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Drzost místních komunistů nejspíše nezná mezí. Po obhajobě hrůzovlády Josifa Stalina, kterou se nerozpakoval na posledním jednání městského...Celý článek »