Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – O akutní pomoc žádá policie svědky dopravní nehody, při které se střetla sanitka s osobním automobilem při průjezdu světelnou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – V úterý 30. listopadu řešili strážníci zapeklitou situaci v chrudimské nemocnici. Sanitka sem totiž zavezla na ošetření z Chrasti muže,...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim/Slatiňany – Rekonstrukce železničního přejezdu u městečka v sousedství Chrudimě proběhla před čtyřmi lety. Už po jejím skončení začali řidiči...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Rok 2017 je za námi, a my jsme dokončili jeho bilancování. Počet základen, ze kterých vyjíždí posádky Zdravotnické záchranné služby Pardubického...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Pardubický kraj - Sanitky, které mají jednotlivé nemocnice na dopravu pacientů, patří v mnoha případech téměř do kategorie veteránů a mají...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Skuteč - Před půl devátou večer natrefili strážníci v ulici Dr. Znojemského na ležícího muže. Z muže byl cítit alkohol, nekomunikoval a na bolestivé...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice/Chrudim - Pardubický kraj investoval celkem sedm a půl milionu korun do pořízení tří nových sanit, které začne nyní využívat Zdravotnická...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Skuteč - Výjezdová základna Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje, která byla ve městě otevřena loni v dubnu, začala od tohoto týdne...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Pardubice/Holice/Chrudim - Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje (ZZS PAK) začala využívat tři nové sanitní vozy, které na...Celý článek »