Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Ve středu 21. února po roce opět zasednou úředníci a také část veřejnosti ke stolkům ve velkém sále Muzea. Konat se bude další setkání v...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Vzrušené přípravy a celoroční práce speciální skupiny tvořené partou nejspolehlivějších úředníků jsou u konce. S únorem se jako vlaštovičky...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Letošní Desatero problémů města, jedna z největších akcí, na nichž se radnice pravidelně chlubí svými úspěchy na poli udržitelného...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Chrudim - Kritici projektu Zdravého města z místní pobočky Strany svobodných občanů získali významnou posilu v opozičních zastupitelích hnutí...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Chrudim - Další setkání s veřejností v chrudimském Muzeu plánuje na zítřek zdejší radnice. Půjde po roce znovu o oblíbené a zároveň zatracované...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Město Chrudim, které realizuje projekt Zdravé město a místní Agendu 21, připravilo na středu 4. dubna pro občany veřejné projednání Desatera...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »