Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Pro mnohé obyvatele města půjde o informaci, kterou buď nikdy nevěděli, nebo už ji dávno vytěsnili z hlavy, Chrudim má svého senátora. Před...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Senátor Jan Tecl (ODS), který v minulých dnech otevřel ve městě svou kancelář, odpověděl na několik otázek, jež mu redakce Chrudimských...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim/Havlíčkův Brod - Nově zvolený nezávislý senátor za volební obvod č. 44 a předseda Agrární komory ČR Jan Veleba zveřejnil svůj úmysl otevřít v...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Blíží se volby a ze všech stran se na nás smějí kandidáti lepší, horší, stejní. Sebenepatrnější vesnička v bývalém chrudimském okrese neunikla...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Konečně někdo přišel s návrhem, aby funkce v Senátu ČR byla čestná, tedy neplacená. Ve své předvolební kampani to navrhuje mezinárodně uznávaný...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Chrudim/Lipovec - Nezávislý kandidát do Senátu ČR, genetik a soudní znalec Emanuel Žďárský z Lipovce na Třemošnicku zvolil svérázný způsob...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Je rozhodnuto. V následujícím předvolebním klání se bude hned deset uchazečů snažit nahradit dosluhujícího senátora Petra Pitharta (...Celý článek »