Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – V pondělí 25. května 2020 byl pokořen nový rekord. Jednání městského zastupitelstva trvalo všehovšudy – tedy i s přestávkami – více než...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – V pondělí 9. prosince nejlépe udělal ten, kdo v případě zájmu o jednání městských zastupitelů naladil raději kanál přímého přenosu na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Začíná se to stávat pravidlem. Ať už městští zastupitelé projednávají 30 nebo jen 16 bodů, trvá jim schůze dlouhé hodiny. V pondělí 17....Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Poprvé po prázdninách a zdaleka ne v plném složení. Městští zastupitelé se sešli, aby probrali nekonečně dlouhý program, jehož projednávání...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Druhé řádné jednání městského zastupitelstva začalo v pondělí 25. února za obvyklých podmínek. Ve čtyři hodiny přivítal starosta města...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Současná kronikářka města Chrudim Lenka Tichá oznámila, že ze své pozice odchází. Ke konci roku 2024 rezignuje a na její místo bude muset...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 2 dny
Chrudim – O neudržovaném mostku v Městském parku Chrudimské noviny čtenáře informovaly průběžně. Než se přistoupí k řešení, uběhne od našeho prvního...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 2 dny
Chrudim – Dotazník odhalil, co si myslí občané Chrudimi o svých politických zástupcích, pokud jde o kulturu. Zastupitele to dopálilo. V ...Celý článek »