Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Choltice – V úterý 16. června se koná ve venkovních prostorách Zámecké restaurace v Cholticích akce zaměřená na spojení turistiky s osvětou...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Horní Bezděkov/Praha - Obrazy Ludmily Sadílkové budou k vidění od 5. září do 5. října v prostorách Strahovského kláštera. Jedná se o kresbu...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Heřmanův Městec - V areálu rekreačního centra Konopáč se ve dnech 19. až 20. září koná již 19. ročník Babího léta na Železných horách. Prodejní...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Heřmanův Městec - Ve středu 13. března v 18 hodin pořádá Společnost přátel Železných hor besedu s ukázkami ze sbírek pohlednic. Večerem v...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Turkovice - V obecním pohostinství v obci Turkovice se 16. června od 13.00 hodin koná hudební přehlídka hráčů na harmoniku Turkovická...Celý článek »
vydáno před 12 let 3 dny
Mladotice/Žlebské Chvalovice - Od 19. do 22. dubna se v odehrají v Mladotickém mlýně a v pivovaru v Žlebských Chvalovicích na Ronovsku Dny...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Heřmanův Městec - Na zasedání hodnotící certifikační komise regionálního značení „Železné hory regionální produkt®“, které se konalo v Heřmanově...Celý článek »