Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 22 týdny
Tak to byla mela! Dovolit si napsat postřeh o tom, že by se město mělo už konečně jasně a zřetelně vyjádřit k tomu, co zamýšlí s bývalým letním...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Chrudim - Město pokračuje v přípravě projektu revitalizace prostoru letního kina. Záměr stále vychází z původní ideové studie Ateliéru...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Tak už je to venku - úmyslu neměnit stávající kapacitu a dispozice letního kina chybí logika. Jeho zastánci přišli na veřejné projednání...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim - Nový městský architekt Marek Janatka, který nahradil současného městského zastupitele Karla Théra, boří zatím všechny argumenty,...Celý článek »
vydáno před 5 dnů 12 hodin
Chrudim – Společnost K2 holding developera Milana Kušty v minulosti vykoupila pozemek od města Chrudim. Po letech bude konečně zahájena...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 2 hodiny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Chrudim - Chrudimský filmový klub uvede v sobotu v 21 hodin předpremiéru filmu Tomáše Pavlíčka a Jana Vejnara s názvem Přišla v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Zažijte „sestup“ do hlubin jedné evropské propasti a objevujte dosud nepoznané. V neděli 14. srpna promítá letní kino film...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »