Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Chrudim – Mohlo by se to zdát jako zbytečná akce za statisíce korun. Zatímco schodiště na budově Muzea, které směřuje do náměstíčka, jež zakončuje...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 6 dnů
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce vnějšího pláště, střechy a ozdobných prvků části budovy Muzea v loňském roce skončila. U mnohých Chrudimáků vzbudila nemalé...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce části omítky, oken a sochařských prvků budovy Muzea je u konce. V současné době sice ještě probíhají dokončovací práce na...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Chrudim - První etapa rekonstrukce budovy Chrudimské besedy byla největší letošní investicí. Oprava střechy budovy číslo popisné 85 v Široké ulici...Celý článek »
vydáno před 10 let 49 týdnů
Chrudim - Čtenářský tip, který přišel do redakce Chrudimských novin, se tentokrát týká domu pod Pardubickou fortnou. Nový majitel se zde totiž...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 2 min
Chrudim – Kompletně nová komunikace I/17 v úseku od kruhového objezdu U Guláška včetně mostu přes Chrudimku až po kruhový objezd u nemocnice se...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 4 dny
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 1 den
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového může začít. Budoucí most přes řeku Chrudimku by...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 3 hodiny
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »