Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 4 dny
Chrudim – Víkend slibuje lehký závan babího léta. Má být relativně teplo a pršet jen občas. To jsou pozitivní zprávy, protože vzhledem k vývoji...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – Následující víkend patří dětem libovolného věku. Začíná totiž červen a jeho první den je „zasvěcen“ všem, kdo se na svět ještě nezapomněli...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Chrudim – Sobota patří Ležákům. Zůstávají sice trošku ve stínu větších a slavnějších Lidic, utrpení místních obyvatel, kteří zaplatili za atentát na...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Hlinsko - V památkové rezervaci lidové architektury Betlém bude během léta probíhat pestrý kulturní program.  První akce Duhového léta je...Celý článek »
vydáno před 12 let 6 týdnů
Hlinsko - Památková rezervace Betlém v centru města se v pátek 24. srpna znovu otevře po téměř dvouleté rekonstrukci veřejnosti.Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 1 den
Chrudimsko – Prezidentská kancelář dnes oficiálně potvrdila, že se prezident Petr Pavel v neděli zúčastní pietního shromáždění při 82. výročí...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 5 dnů
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 dny
Chrudimsko – Na první pohled šílenou nehodu, která se odehrála včera před čtvrt na čtyři odpoledne na silnici I/37 na křižovatce mezi Svídnicí a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudimsko – Uplynulo již 81 let od vypálení obce Ležáky. Ředitel Památníku Lidice Eduard Stehlík při té příležitosti udělil vyznamenání i starostovi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudimsko – Už uběhl více než rok od chvíle, kdy jsme naše čtenáře informovali o chystaném natáčení historického filmu Ležáky. Jak to vypadá s...Celý článek »