Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 1 den
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Po roce se na chrudimských kruhových objezdech znovu objevily květinové pyramidy včetně křižovatky "U Guláška", která přijde letos...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Jak přesně bude vypadat a o čem bude nová výsadba vypovídat? Město si vyjednalo u Ředitelství silnic a dálnic, aby mohlo novou...Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Chrudim – Velký zájem čtenářů i diskutérů na facebooku vyvolala kratičká zpráva o retardérech v ulici Čs. armády. Většina se shoduje, že zdejší „...Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Chrudim – Problémy s kruhovými objezdy ve městě zdaleka nemají jen řidiči osobních aut, ale samozřejmě též šoféři nákladních vozů. Co se děje...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudim – Městští radní vzali na svém posledním zasedání na vědomí i žádost místní pobočky firmy Siag. Ta chce od města odkoupit zhruba čtyři a půl...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Chrudim – Nový rok již tradičně přivítal ve městě ohňostroj. Ten se však nekoná o půlnoci 31. prosince, ale až následující den odpoledne. Radnice...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Chrudim - Podněty k jednání komisí lze čerpat na nejrůznějších místech. Jedním z nich jsou pro kulturní komisi rady města i Chrudimské noviny. Koncem...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Policie prověřuje okolnosti nehody, ke které došlo na kruháku „U Guláška“ a při které byl sražen cyklista. „K události došlo 11....Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Chrudim - Páteční průjezd nadměrného nákladu v ranních hodinách po jedné z nejvytíženějších tras ve městě vzbudil vlnu nevole. Podle reakcí...Celý článek »