Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 39 týdnů
Chrudim – Územní studie veřejných prostranství zatím není hotova, přesto radnice vesele pokračuje ve výměnách městského mobiliáře. Po diskutabilní...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Soukenická ulice, kterou i přes zákaz vjezdu používají spousty neukázněných řidičů, bude celý březen zcela uzavřena. Důvodem jsou...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 3 dny
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 17 hodin
Chrudim – Uzavřena kvůli opravám byla už tolikrát, že si někteří dělají srandu z toho, kdy se konečně opraví pořádně. Ani tentokrát to zdá se nebylo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kvůli opravám plynovodu v Novoměstské ulici, a s tím související uzavírkou, letos zdobí vánoční strom Resselovo náměstí o dva týdny dříve....Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Zborcení hradeb i propadnutí podlahy reálně hrozilo už od července. Po statickém posudku se čekalo na projektovou dokumentaci a probíhalo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Po vydatných deštích, které se přehnaly v červenci přes Chrudim, se musela z bezpečnostních důvodů uzavřít Myší díra i přístupové stezky k...Celý článek »