Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – O tom, že ve městě stále někteří obyvatelé nemají přístup k nezávadné pitné vodě z vodovodu, ví málokdo. V 21. století by se přípojka k...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Každý, kdo se doposud plně nenabažil dopravních uzavírek, jež sužují město, má nyní důvod k radosti. Komplikací přibude a cesta do Slatiňan...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Někteří řidiči se rozhodli řešit uzavírku železničního přejezdu v ulici Obce Ležáků dost svérázným způsobem. Stejně jako ignorovali...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – O tom, co se děje v Píšťovech, Chrudimské noviny již v minulém roce informovaly. Lidé tu musí žít jako v době před sto lety, jen těžko...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Dlouho očekávané otevření silnice Chrudim – Vlčnov dospělo dnes do zdárného konce. I přes nepřízeň počasí by měla být silnice průjezdná...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Jak přesně probíhal spor mezi Ladislavou Rehortovou, obyvateli části Píšťov, nyní ulice Obce Ležáků, na straně jedné a vedením města na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Kauza, kterou Chrudimské noviny přiblížily v článku v minulém týdnu, zaujala velké množství čtenářů. Týká se absentujícího vodovodu v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim – Někteří zdejší obyvatelé si stěžují na neúnosnou průjezdnost vozidel. Během uplynulých týdnů se chrudimští dopravní policisté mimo jiné...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim - Skatepark za více než šest milionů korun měl namále. Hrozilo, že jeho stavbě zabrání kolonie křečka polního. Průzkum však jeho výskyt na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – O tom, že se některé stavební práce na území města neúměrně protahují, si štěbetají nejen vrabci na střeše, ale také mnozí Chrudimáci....Celý článek »