Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Pardubice – Pardubičtí radní na svém posledním jednání mimo jiné hlasovali o možnostech opravy Zelené brány. Ze dvou variant, zahrnujících omítnutí a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Pardubice - Počátkem července zveřejnilo město anketu, v níž se ptalo obyvatel Pardubic, jak dál postupovat při plánované opravě Zelené brány. Po...Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Pardubice - Město nedostane na opravu Zelené brány dotaci ministerstva kultury, o kterou požádalo. Stát prostřednictvím Programu záchrany...Celý článek »
vydáno před 12 let 29 týdnů
Pardubice - Zastupitelé města se shodli na rekonstrukci třídy Míru a také na tom, že jí bude dál, avšak v omezeném rozsahu, projíždět...Celý článek »
vydáno před 12 let 32 týdny
Pardubice - Obřadní síň na magistrátu přivítá letos svatebčany ve zcela novém hávu. Čeká ji totiž rekonstrukce, kterou si po sedmnácti letech...Celý článek »
vydáno před 12 let 34 týdny
Pardubice - Zastupitelé města rozhodli, že při rekonstrukci třídy Míru odsud dojde k vyloučení městské hromadné dopravy a zřejmě i cyklistů a...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 6 dnů
Chrudim – Řidiči, pozor! Projet i zaparkovat bude v Chrudimi zase o něco komplikovanější. Tiskový úsek za dopravní odbor oznámil další...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 7 hodin
Chrudim – Kompletně nová komunikace I/17 v úseku od kruhového objezdu U Guláška včetně mostu přes Chrudimku až po kruhový objezd u nemocnice se...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 5 dnů
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 2 dny
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového může začít. Budoucí most přes řeku Chrudimku by...Celý článek »