Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Bezradnost a přešlapování na místě. I tak se dá definovat spolupráce, nebo spíše „nespolupráce“ s partnerskými městy. Začalo to už za...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim – Prakticky celé funkční období minulé vládnoucí koalice bylo v oblasti „partnerská města“ poznamenáno přešlapováním na místě. Tehdejší...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 6 dnů
Chrudim – Potkáváme se s nimi na ulici, v MHD, v obchodě. Někteří si mezi nimi dokonce našli nové přátele. V Chrudimi se podle všech námi získaných...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Imperialismus a rozpínavost je vlastní ruské kultuře obecně, tvrdí ukrajinská kulturoložka Marjam Najemová. Propagandu podsouvají už dětem v...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 13 hodin
Chrudim – Rada města Chrudim schválila, aby se starosta František Pilný (ANO 2011) a uvolněný radní Aleš Nunvář (Piráti) vydali společně do...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 3 dny
Pardubice – V Pardubicích se otevřela škola pro ukrajinské děti. Statutární město zapůjčilo na tři roky vyklizené prostory po škole pro děti se...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 2 dny
Chrudim – Bude se přispívat na provoz ubytovny na Všehrdově náměstí pro ty ukrajinské uprchlíky, kterým už nově nebude hrazeno ubytování ze...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 2 dny
Chrudim – Současná situace v chrudimských školách a školkách je z hlediska kapacit na hraně. Chrudim nebyla připravena na takový nárůst poptávky...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 3 dny
Pardubický kraj – Přes některé očekávané negativní reakce považuje vnitřně za důležité předat ze své cesty svědectví. Hejtman Martin...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 9 hodin
Pardubický kraj – Kraj pokračuje v rozvíjení spolupráce se Zakarpatskou oblastí Ukrajiny. Hejtman Martin Netolický (ČSSD) proto odjel v úterý po...Celý článek »