Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 47 týdnů 1 den
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Stavební odbor Městského úřadu v Chrudimi v květnu roku 2021 zamítl žádost společnosti K2 invest o vydání společného povolení stavby u...Celý článek »
vydáno před 1 rok 52 týdny
Chrudim – Od úterý 19. dubna začíná běžet čas k dokončení oprav fasády, na které se nakonec společně podílí rovným dílem město Chrudim i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – To, že se město nakonec bude, pod hrozbou stěhování sbírek na Rychmburk, na opravě fasády Regionálního muzea v Chrudimi podílet spolu s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Priority jsou priority. Starosta František Pilný (ANO 2011) mluvil o vichřici už před volbami. V komentáři k návrhu rozpočtového opatření...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Dne 29.1. v 7.35 hodin bylo na městskou policii oznámeno, že v Koželužské ulici došlo k napadení psa dvěma volně pobíhajícími psy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Psi, kteří pokousali desetiletého Čika, patří rodině, jejichž dcera se před nedávnem pohřešovala, když si údajně odešla vypůjčit učebnici...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – S vizuálním smogem chtělo bojovat minulé vedení města, to současné si odstraňování často nevkusných reklamních poutačů a vývěsních štítů...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Co se v říjnu zdálo jako populistická snaha „svézt“ se na popularitě zemřelého oblíbeného zpěváka diskutabilní kvality, objevuje se po...Celý článek »