Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – Denní stacionář, jejž měli využívat klienti zdejšího hospicu, stále ještě ve Štěpánkově ulici nefunguje. Rekonstrukce historického domu...Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Chrudim – Již bezmála dva roky probíhají práce na budoucím denním stacionáři místního hospicu. Odstartovaly 21. května roku 2016 a skončit by měly 31...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 15 hodin
Chrudim – Rozbité sklo u jedné z výloh ve Štěpánkově ulici asi nikdo moc nepovažoval za stopu po loupežném činu, a přesto to tak bylo. První úspěšný...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP09) jako poslední z krajů České republiky zavítal ve čtvrtek na skok do Pardubického kraje, kde...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Štěpánkův dům ve Štěpánkově ulici už nic nezachrání. Jeho historická podoba vzala za své. Majitel domu a budoucí provozovatel hospicu ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Lešení ze Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici spadlo. Nemovitost ležící v samotném srdci historického centra tak měli kolemjdoucí poprvé...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Stavba hospice ve Štěpánkově ulici pokračuje. Sérii článků v Chrudimských novinách, která informovala o průběhu prací a faktické destrukci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Hashtag #weareoneteam, který provází chrudimský tým, nabírá v posledním období vzhledem k pandemii koronaviru zcela nový rozměr. A fanoušci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Nejen přestavba, podle mnohých i faktická destrukce historického domu ve Štěpánkově ulici opět probudila diskuse, jež vlastně možná nikdy...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Chrudim – Zatímco demolici historicky bezcenného mlýna pod Kopanicí část veřejnosti „obrečela“ a do dnešních dní se s ní nehodlá smířit, faktická...Celý článek »