Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Nasavrky – Pokud se chcete ještě než spadne listí pokochat pohledem na krásný zářivě žlutý kaštanový sad, vyražte už tuto sobotu na farmářské trhy a...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Babí léto, zdá se, konečně završilo svou předlouhou existenci a nám nastávají krátké, pošmourné dny. Stromy shazují zbytečné listí a brzy...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 1 den
Chrudim – Chrudimská beseda zveřejnila seznam dnů, kdy se budou konat v roce 2024 tradiční trhy a jarmarky, s výzvou pro prodejce, kteří by se chtěli...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 4 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011), který shodou okolností dohlíží jak na městskou policii, tak na odbor kultury, rád používá větu „stalo...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 9 hodin
Nasavrky – V sobotu 21. října se od 12 hodin koná tradiční „Kaštanobraní“spojené s jarmarkem, kde si můžete koupit různé pochutiny či...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 6 dnů
Chrudim – Tradiční rybí jarmark s prodejem živých ryb ze Sádek Litomyšl se uskuteční na Resselově náměstí v sobotu 14. října od 9 do 12 hodin....Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Nasavrky – Město Nasavrky a organizační agentura JR RUNNING SPORT se svými partnery si Vás dovolují pozvat na mezinárodní koncert ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – V sobotu 15. října se na Resselově náměstí v Chrudimi koná tradiční Rybí jarmark. Začátek dopolední akce je přibližně v 9 hodin....Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Již druhý koncert Nasavrckého hudebního léta se uskutečnil v zámeckých výstavních prostorech. Tentokrát vystoupila Veronika Rauchfussová....Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Když se řekne rybí jarmark, každého, kdo není z Chrudimi, hned napadne, že na místě bude spousta stánků se všemožnými rybími delikatesami....Celý článek »