Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Pardubický kraj – V rámci krajských dožínek proběhl na Pernštýnském a Komenského náměstí už patnáctý ročník soutěže MLS Pardubického kraje,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Pomáhat v době, kdy řádí „čínská chřipka“, se dá lecjak. Pro zdravotníky je pomoc jasná – vykonávají svou profesi, za niž jsou placeni z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – Uzavření manželství je obvykle radostnou událostí. Nejvíce se na něj obvykle těší sama nevěsta, rodiče zamačkávají slzu, neprovdané...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou v podstatě zbytečné instituce, která jen tahají z již tak dost protékající městské kasy peníze, Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Tak jako všude, i v druhém největším městě Pardubického kraje se letošní oslavy 17. listopadu obešly bez větších sešlostí veřejnosti. U...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Byly doby, kdy čeští montéři jezdili po světě. Montovali elektrárny, továrny, mlýny a další celky. Jednou byli přes Vánoce v Mexiku. Rozhodli se, že...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Myslím si, že na všech úrovních politiky je kandidatura, či jiná podpora ANO zdrojem politické moci Andreje Babiše, proti jehož činům Milion chvilek...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Oslavy třech desetiletí života ve svobodné a demokratické zemi jsou úspěšně zakončeny. Statisíce lidí demonstrovaly svou ochotu vytrvat v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Za třicet let se dá stihnout mnohé. Založit rodinu, mít děti, procestovat svět, vystudovat dvě vysoké školy. Možná i tři. Přečíst knihy...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – V letošním roce si celá Česká republika připomíná 30 let od konce totality a váhavého nástupu k demokracii. Žádné velké oslavy se však...Celý článek »