Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 19 týdnů
Chrudim – Bezpochyby nejemotivnějším bodem, o němž městští zastupitelé v pondělí jednali, byl městský rozpočet na rok 2019. Větší jeho část...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 1 den
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudim – Jak to vypadá s parkovištěm U Stadionu po vykáceném lese u železniční trati? Radní Aleš Nunvář (Piráti) zařídil realizaci sjezdu na...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 5 dnů
Chrudim – Nově instalované dopravní značky upozorňují na zákazy vjezdu i stání a ukazují přikázaný směr jízdy. Cyklostezka je uzavřena, průjezd na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Po Chrudimi se tu a tam nějaký ten oddělený kryt lamp válí už od května minulého roku skoro měsíc co měsíc. Ty se většinou nesundávají...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Sliby se prý mají plnit nejen o Vánocích, ale také alespoň před volbami. Toho si jsou vědomi i Chrudimáci, kteří měli obnovu kašny Brusel v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Husova ulice a její okolí nepatří k těm místům, jimiž by se mohla prakticky kterákoliv radnice chlubit. Zeleně pomálu, dětských hřišť podle...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Chrudimský R Klub se i přes petici některých obyvatel a vládní omezení zatím stále drží. Podle vyjádření starosty se stížnosti na R Klub...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim/Medlešice – Vybudování kanalizace je běh na dlouhou trať. A nastávají také otázky, které řeší asi každý občan obce, kde se plánuje vybudovat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Jedním z jedenácti bodů, které včera projednávala Rada města, byl návrh rozpočtu na rok 2022. Město si také vzalo 50 milionový úvěr na akci...Celý článek »