Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 1 den
Pardubice/Hradec Králové – Nepříjemné kolony se tvoří už druhý den v Pardubicích směrem na Hradec Králové. Silnici mezi mimoúrovňovými křižovatkami u...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 1 hodina
Chrudim – Díky příznivému počasí a píli pracovního týmu, kterému byla nápomocná historická tatrovka, se podařilo, že uzavírka mostu u obchodního...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 3 dny
Chrudim – Rekonstrukce lávky V Průhonech podle španělské předlohy se zdárně rozjíždí i přes námitky odpůrců, kteří si všimli, že se úplně nehodí do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Starosta se nechal už před týdnem slyšet, že stále platí termín dokončení obchvatu u Slatiňan do konce letošního roku. Na úterní...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Chrudim – Obavy, které někteří obyvatelé Chrudimě i Slatiňan ještě před nedávnem „ventilovali“, se naštěstí nenaplnily. Stavba druhé části obchvatu,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim – Uzavřená polovina kruhového objezdu u nemocnice nikomu moc radosti nepřinesla. Přesto je nutné křižovatku upravit a plastové díly vyměnit...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Není snad týdne, kdy by se neobjevila kritika probíhajících prací na Palackého třídě a v ulici Obce Ležáků. Druhá jmenovaná komunikace...Celý článek »
vydáno před 6 let 30 týdnů
Chrudim – Chybějící posudky vlivu stavby na životní prostředí, takzvaná „EIA“ přibrzdily stavbu druhé části obchvatu města. V současné době jsou však...Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Chrudim - Železniční spojení města s okolními vesnicemi a především centrem Pardubického kraje, kterým jsou sousední Pardubice, nepatří k nejlepším....Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Pardubice/Hradec Králové - Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) vypsalo výběrové řízení na dodavatele prací, během kterých budou podél čtyřproudové...Celý článek »